Carwrapping Dordrecht

Voor carwrapping Dordrecht bent u bij Reclame.nl helemaal aan het juiste adres! Gevestigd in Dordrecht wrappen wij in onze eigen studio uw auto, bus of gehele wagenpark. De mogelijkheden bij carwrappen zijn eindeloos. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld mat, metallic of fullcolour print. Het is zelfs mogelijk om een folie te kiezen met reliëf, zoals een carbon look.

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en vraag ons naar de mogelijkheden!

Wrap it met Reclame.nl

Als u uw auto laat wrappen is uw auto weer als nieuw om de weg op te gaan. Naast dat uw voertuig er dus weer uit ziet als nieuw, is de originele lak van uw auto ook beschermt tegen kleine krasjes. Ook is het wrappen van uw wagen zakelijk toepasbaar. Het is de ideale manier om bijvoorbeeld een tijdelijke actie onder de aandacht te brengen. Het plaatsen van de wrap wordt dusdanig vakkundig gedaan dan deze gemakkelijk verwijderd kan worden zonder lijmresten achter te laten.

Het wrappen van uw wagen neemt enige tijd in beslag. Dit komt omdat alle losse onderdelen worden losgehaald zodat de randen van de folie niet zichtbaar zijn. Bij Reclame.nl staat kwaliteit bovenaan en krijgt iedere auto onze volle aandacht. Carwrappen is de optie om “eens” van kleur en/of motief te veranderen zonder extreem hoge kosten. Terug naar origineel, gewoon de folie weer verwijderen!

Wilt u graag uw auto wrappen maar heeft u geen idee welk ontwerp u graag wilt? Dan denken wij graag met u mee! Wij hebben ons niet voor niets sinds 2000 in een snel tempo ontwikkeld tot veelzijdige reclame maker.

Contact carwrapping Rotterdam

Kortom, voor de perfecte carwrap en een uniek ontwerp moet u bij Reclame.nl zijn! Wij creëren ieder gewenste carwrap voor u. Neem contact met ons op via het contactformulier op de website of stuur een e-mail naar: info@reclame.nl.