Vlaggen en masten door Reclame.nl

De vlaggen van Reclame.nl zijn stijlvolle, multi-inzetbare beelddragers. Door een vlag te laten bedrukken met uw bedrijfslogo, zorgt u voor snelle herkenning van uw bedrijf, organisatie of evenement.

Bij beurspresentaties en openluchtmanifestaties draagt uw bedrijfsvlag bij aan uw naamsbekendheid en imago. Ook uw reclameboodschap brengt u met de toepassing van vlaggen op een hoog niveau. U kunt kiezen uit tal van formaten en uitvoeringen. Wij denken vanuit uw bedrijf en merk. We vertalen uw boodschap naadloos naar uw opvallende en stijlvolle vlag. Met als doel: een consistente uitstraling van uw product of bedrijf en optimale communicatiekracht.

De voordelen van een vlag

Het grootste voordeel van bedrukte vlaggen inzetten, is dat ze altijd goed zichtbaar zijn en opvallen. Een ander voordeel is dat ze makkelijk zijn om overal mee te nemen. Zo kunt u ze bijvoorbeeld meenemen naar een beurs of gewoon veranderen van plek. Wanneer u een vlag laten maken van goede kwaliteit, kunnen wij u verzekeren dat het product lang mee gaat. De vlaggen zijn in verschillende materialen verkrijgbaar. De experts van Reclame.nl laten u graag zien welk materiaal bij uw wensen past.

De kosten

Wilt u de kosten weten om een vlaggenmast te laten plaatsen? Kom dan gerust eens bij ons langs. Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen we uw wensen door en kunnen wij een prijsindicatie maken.

Meer informatie?
Neem contact met ons op