Canvas- en Peesdoeken door Reclame.nl

Canvasdoeken zijn een unieke oplossing om de aankleding van uw bedrijf op een fraaie en sfeervolle manier te verzorgen. De binnenkant van uw bedrijf bepaalt de identiteit naar uw medewerkers en klanten. Daarnaast zijn kleurenfoto’s geprint op canvas perfect voor een presentatie. Reclame.nl is uw partner voor het laten bedrukken van canvas- en peesdoeken.

Een uniek ontwerp met print op canvas

Bij Reclame.nl kunnen we bestaande ontwerpen laten afdrukken én zijn we specialist in het ontwerpen en uitvoeren van eigen ontwerpen. Wij printen uw foto of presentatie op canvasdoek. In samenspraak met u zorgen we ervoor dat de boodschap van uw bedrijf op het canvasdoek overkomt. We bespreken al uw wensen, zodat u helemaal te tevreden bent met het eindresultaat.

Een blikvanger in uw showroom of kantoor

De canvasdoeken kunnen worden opgehangen binnen uw organisatie als vorm van kunst. Het printen op canvasdoek geeft uw afbeelding een schilderijachtige artistieke look. Elke afmeting is mogelijk. Zo is een canvasdoek van groot formaat prachtig als opvulling van een grotere ruimte. Het canvasdoek wordt gespannen op een houtenframe voor een schilderijachtig beeld. Fleur uw showroom, vergaderruimte of gangen van uw organisatie op met hoogwaardige canvasdoeken.

Daarom kiezen voor Ardventure!

• Keuze uit verschillende vormen en maten

• Eigen ontwerp

• Team creatieve experts

• Hoge kwaliteit

Portfolio van bedrukte canvassen

De ontwerpers van Reclame.nl hebben al vele bedrukkingen op canvassen en peesdoeken gerealiseerd. Bekijk hier een aantal bedrukte canvassen in onze portfolio!

Peesdoek met frame

Als u een makkelijk te monteren en te verwisselen doek zoekt voor beurzen en andere evenementen, dan is een peesdoek met frame de oplossing. Losse peesdoeken verwisselt u makkelijk in een textielframe. Een peesdoek is een bedrukt polyesterdoek met rondom een aangenaaide siliconen- of pvc-pees.

Canvasdoek bestellen bij Reclame.nl

Laat canvas doeken bedrukken bij Ardventure. Bestel een foto op canvas snel en met kwaliteit. De canvasdoeken kunnen een leuke toevoeging zijn in uw bedrijfspand of dienen als een promotioneel relatiegeschenk. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en in aangepaste maten. Er is van alles mogelijk! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 078-3030070 of stuur ons een mail naar info@reclame.nl.