Standbouw en interieurbouw

Deelname aan een beurs begint vaak met een doel of idee. Denk aan het promoten van een nieuw product, het presenteren van een nieuwe uitstraling of het ontmoeten van nieuwe klanten. Reclame.nl zorgt voor een ijzersterke doorvertaling van het idee naar een succesvolle beursstand door haar standbouw, zo ook voor stands in Rotterdam. Van advies tot ontwerp en van productie tot de standbouw zelf.

Onze experts staan voor u klaar

Wij van Reclame.nl denken mee over gedragspatronen, presentatie en uw imago. Het in beeld komen, gezien worden en beursdoelstellingen realiseren staan hierbij centraal. Wij denken vanuit uw merk en bedrijf. We vertalen uw boodschap naadloos naar uw spraakmakende, opvallende en succesvolle beursstand. Het is van belang dat u niet in het niet valt naast uw branchegenoten. Vaak heeft u maar beperkte beursruimte en slechts een paar dagen op de beurs. In die tijd moet uw product of bedrijf een consistente uitstraling hebben met een optimale communicatiekracht.

Deze gedachte in combinatie met uw doelstellingen en budget wordt door Reclame.nl in stelling gebracht. Van advies tot ontwerp en van productie tot realisatie van de stand. Onze standbouw laat u zich onderscheiden ten opzichte van uw concurrenten!

De voordelen van standbouw door Reclame.nl

Wanneer u een standbouw of interieurbouw laat maken door Reclame.nl brengt dit vele voordelen met zich mee. Wij kunnen namelijk een uniek en aantrekkelijk ontwerp voor u creƫren waardoor uw stand zeker zal opvallen. Verder ontwerpen wij eerst altijd de stand en laten wij u eerst het ontwerp zien voordat de productie wordt uitgevoerd. Hierdoor kunnen wij altijd aanpassingen doorvoeren mocht dat nodig zijn. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat ook bent!

Kosten voor de standbouw

Wij gaan eerst met u in gesprek met welke mogelijkheden u allemaal zou willen. De prijs is namelijk geheel afhankelijk van uw wensen. Na het gesprek kunnen wij u een prijsindicatie geven.