Standbouw en interieurbouw door Reclame.nl

Deelname aan een beurs begint vaak met een doel of idee. Denk aan het promoten van een nieuw product, het presenteren van een nieuwe uitstraling of het ontmoeten van nieuwe klanten. Reclame.nl zorgt voor een ijzersterke doorvertaling van het idee naar een succesvolle beursstand door haar standbouw, zo ook voor stands in Rotterdam. Van advies tot ontwerp en van productie tot de standbouw zelf.

Wij van Reclame.nl denken mee over gedragspatronen, presentatie en uw imago. Het in beeld komen, gezien worden en beursdoelstellingen realiseren staan hierbij centraal. Wij denken vanuit uw merk en bedrijf. We vertalen uw boodschap naadloos naar uw spraakmakende, opvallende en succesvolle beursstand. Het is van belang dat u niet in het niet valt naast uw branchegenoten. Vaak heeft u maar beperkte beursruimte en slechts een paar dagen op de beurs. In die tijd moet uw product of bedrijf een consistente uitstraling hebben met een optimale communicatiekracht.

Deze gedachte in combinatie met uw doelstellingen en budget wordt door Reclame.nl in stelling gebracht. Van advies tot ontwerp en van productie tot realisatie van de stand. Onze standbouw laat u zich onderscheiden ten opzichte van uw concurrenten!