Carwrapping prijzen

Bent u benieuwd naar de carwrapping prijzen bij reclame.nl? Wij helpen u graag verder! Bij Reclame.nl kunt u terecht voor het wrappen van uw auto, bestelbus of gehele wagenpark! Dit alles doen wij in onze eigen studio in Dordrecht. Bij carwrappen zijn de mogelijkheden echt eindeloos. U kunt kiezen uit verschillende prints, zoals metallic, mat of full color. Ook is het mogelijk om bij ons een folie te kiezen met reliëf, denk hierbij aan bijvoorbeeld een carbon look. Uiteindelijk hangt het allemaal af van welk materiaal u op de auto wilt en hoeveel auto’s er bestickerd worden aan de prijs van het carwrappen.

Wilt u een gedetailleerde prijsaanvraag ontvangen? Ga dan in gesprek met onze medewerkers over de mogelijkheden voor uw voertuig(en). Neem contact met ons op.

Carwrapping prijzen | Reclame.nl staat voor u klaar!

Bent u van een bedrijf en wilt u graag uw logo op uw bedrijfswagens laten plaatsen? Misschien zelfs wel met een mooi design erbij? Dan is carwrapping echt iets voor u! Ook is dit de ideale manier om een tijdelijke actie uit te lichten. Laat uw auto carwrappen en u zal altijd opvallen! Niet alleen ziet het er enorm gaaf uit, de auto blijf ook beschermt tegen kleine krasjes. Wij werken met vakkundige carwrappers om alle voertuigen in een mooi jasje te steken. Goed om te weten is dat de carwrap altijd gemakkelijk verwijderd kan worden en er nooit lijmresten achterblijven.

Laat een ontwerp door ons maken

Wilt u graag uw auto of bedrijfswagen voorzien van een mooie carwrap? En heeft u nog geen idee wat voor een ontwerp u erop wilt? Dan kunt u door ons ook een ontwerp laten maken! Wij zien niet voor niets een veelzijdige reclamemaker die al actief is sinds 2000. Uiteraard heeft het maken van een ontwerp ook invloed op de carwrapping prijzen, maar u zult verzekerd zijn van een verbluffend resultaat!

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over de carwrapping prijzen? Of wilt u iets anders weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie! Dit kan via het contactformulier op de website of stuur een e-mail naar: info@reclame.nl. Tot snel bij reclame.nl!

Meer informatie?
Neem contact met ons op