Carwrapping Rotterdam

Voor carwrapping Rotterdam bent u bij Reclame.nl helemaal aan het juiste adres! Gevestigd in Dordrecht wrappen wij in onze eigen studio uw auto, bus of gehele wagenpark. Het kan zijn dat u de kleur van uw auto zat bent, dat u uw auto in de huisstijl van uw bedrijf wilt of dat de autodealer de auto niet in de gewenste kleur kan leveren. Geen paniek! Kom dan eens langs bij Reclame.nl. De mogelijkheden bij carwrappen zijn namelijk eindeloos: mat, metallic of fullcolour print. Het is zelfs mogelijk om een folie te kiezen met reliëf, zoals een carbon look. Kortom, Reclame.nl is hét adres voor uw carwrap. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!

It’s a wrap! | Reclame.nl

Na het wrappen is uw auto ingepakt en klaar om de weg op te gaan. Wat zullen de voorbijgangers omkijken naar uw nieuwe wagen! Naast dat de auto er fantastisch uitziet is de originele lak van uw auto ook beschermt tegen kleine krasjes. Daarnaast is het wrappen van uw wagen ook geschikt voor het onder de aandacht brengen van een tijdelijke actie. Dit komt omdat de wrap altijd weer verwijderd kan worden, zonder lijmresten achter te laten.

Bij het wrappen demonteren we handgrepen, koplampen, stootlijsten en als het  nodig is bepaalde delen van het interieur, om te zorgen dat de randen van de folie niet zichtbaar zijn. Iedere auto krijgt onze volle aandacht. Met het ontwerp denken wij graag met u mee. In onze eigen studio zorgen wij voor een ontwerp dat één is met uw eigen ideeën. Het trotseren van uitdagingen geeft ons voldoening en geen detail ontsnapt ons. Reclame.nl heeft zich niet voor niets sinds 2000 in een snel tempo ontwikkeld tot veelzijdige reclame maker! Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken via; 078-3030070.

Contact carwrapping Rotterdam

Kortom, voor de perfecte carwrap en een uniek ontwerp moet u bij Reclame.nl zijn! Met onze ‘no-nonsense’ aanpak en ‘hands on’ strategie creëren wij ieder gewenste carwrap voor u. Neem contact met ons op via het contactformulier op de website of stuur een e-mail naar: info@reclame.nl.