Bestelbus beletteren

Laat u een bestelbus beletteren bij reclame.nl? Dan zit u zeker weten goed! Als veelzijdige reclamemaker kunnen wij de wildste en coolste ideeën tot werkelijkheid brengen. Het maakt niet uit waar u van droomt, wij zorgen dat het de realiteit wordt. Uiteraard kunnen we naast het beletteren van uw auto of bestelbus ook de volgende uitingen ontwerpen en realiseren: canvas en peesdoeken, gevelreclame, indoor reclame, reclame borden/zuilen en nog veel meer!

Meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op!

Bestelbus beletteren | Wij staan voor u klaar!

Wat is er nu beter dan reclame op uw auto of bestelbus? Het is niet alleen professioneel naar uw klanten toe, maar voor de naamsbekendheid van uw bedrijf is het ook nog eens een enorm pluspunt! Dus waar wacht u op? Wij hebben de beste carwrappers in dienst om ervoor te zorgen dat uw auto wordt voorzien van een coole wrap of belettering. Het plaatsen van de wrap wordt dusdanig vakkundig gedaan dan deze gemakkelijk verwijderd kan worden zonder lijmresten achter te laten. Natuurlijk heeft u eerst nog wel een mooi ontwerp nodig! Dit alles wordt gedaan op ons kantoor in Dordrecht. Bent u tevreden? Dan gaan we aan de slag!

Over reclame.nl

Zoals al eerder benoemd kunnen we voor u veelzijdige reclame-uitingen maken, dit doen we met liefde en plezier voor ons vak. Het iedere dag weer voldoen aan de alsmaar hogere verwachtingen drijft ons tot het uiterste. Wij gaan aan de slag met onze no-nonsense’ aanpak en ‘hands on’ strategie. Daarmee hebben we veel tevreden klanten kunnen helpen van Miami tot aan de Côte d’Azur, niets is te gek!

Heeft u nog vragen?

Wilt u nog iets weten over een bestelbus beletteren? Dan helpen wij u graag verder! U kunt uw vragen stellen via het contactformulier invullen of bellen naar 078-3030070. Tevens is het bij interesse mogelijk om direct vrijblijvend een offerte op te vragen.

Meer informatie?
Neem contact met ons op