Raamfolie ontwerpen

In onze eigen studio in Dordrecht kunnen wij samen met u de raamfolie ontwerpen voor uw bedrijf. Of het nu gaat om een gehele winkelruit of een logo en slogan op het raam, Reclame.nl regelt het voor u! Wij zijn een creatief bedrijf gespecialiseerd in binnen- en buitenreclame. U kunt bij ons terecht voor design, productie en de complete montage. Onze stickers met logo zijn van de allerbeste kwaliteit. Ze zijn krasvast en oersterk. U kunt de folie laten drukken op verschillende materialen. Wilt u de folie na een aantal weken of maanden weer verwijderen, vanwege een verbouwing of tijdelijke actie? Ook daar hebben wij een oplossing voor! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Full color prints & raamfolie ontwerpen

Met raamfolie en full color prints zijn de communicatiemogelijkheden eindeloos! U kunt het zo gek niet verzinnen of het is mogelijk. Want daar houden we van bij Reclame.nl: het schijnbaar onmogelijke mogelijk maken. Van ‘postzegel’ tot een gevel vullend reclamebord wij maken een passend ontwerp voor u. Er zit veel kwaliteitsverschil in raamfolie. Niet elke folie is geschikt om op ruiten te plakken. Bij Reclame.nl gebruiken we daarom alleen de meest hoogwaardige producten.

De full colour raamfolie en de gesneden raamfolie zijn beide geschikt om zowel aan de buitenzijde als binnenzijde aan te brengen en kunnen geheel naar eigen idee worden gemaakt. Uniek en op maat! Informeer bij ons gerust naar de mogelijkheden.

Kom in contact met Reclame.nl

We verzorgen de montage van raamfolies desgewenst van a tot z. Dat betekent bij raamfolie met een design dat we in onze ontwerpstudio maken. Daarna produceren we het en tot slot brengen we de raamfolie op professionele wijze aan! Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! U kunt het contactformulier op de website invullen of een e-mail sturen naar info@reclame.nl. Voor vragen kunt u ook altijd bellen op: 078-3030070.

Meer informatie?
Neem contact met ons op