reclame.nl-Braanker Logistics vrachtwagen belettering Vrachtwagens
reclame.nl-Braanker Logistics vrachtwagen belettering Vrachtwagens
Klant: Braanker logistics

Project: Braanker Logistics vrachtwagen belettering

Categorie
Vrachtwagens
Omschrijving

Diverse vrachtwagens van Braanker Logistics

zijn door Reclame.nl voorzien van hun huisstijl. De zeilwagens zijn ingeschilderd met inkten. De trailers zijn beletterd met snijfolie.

 

Autobelettering door Reclame.nl
Een bedrijfsauto heeft per gereden kilometer veel contactmomenten met uw doelgroep. Uw wagenpark is daarom een perfect communicatiemiddel om de naamsbekendheid van uw organisatie te vergroten of een reclamecampagne te ondersteunen.
 
Met onze jarenlange ervaring is Reclame.nl expert in het doorvoeren van huisstijlen en themacampagnes op hele wagenparken maar ook op individuele auto’s. Wij hebben kennis van zowel de huisstijlkant als de uitvoering en het onderhoud. En het onwerp? Dat doen we in onze eigen studio. Onze ontwerpers hebben al vele autobeletteringen gemaakt. Of het nu gaat om folietoepassingen of carwrap, wij denken vanuit uw merk en bedrijf.
 
We vertalen uw huisstijlontwerp naar tientallen of zelfs honderden automerken en modellen. Van de kleinste Smart tot een meterslange limousine. Niets is onmogelijk. Met als doel: een consistente merkuitstraling en optimale communicatiekracht. 
 
Wilt u méér weten? Neem dan contact op met Reclame.nl.

Vrachtwagens categorie omschrijving

 

Copyright Ardventure 2013 - T 078-3030070

website by Syvo.nl